Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Διάθεση κουπονιών για τους εκπαιδευτικούς για το μαθητικό ηλεκτρονικό υπολογιστή

Δείτε από το esos την εγκύκλιο με την οποία δίνονται οδηγίες για την παραλαβή των κουπονιών για το μαθητικό ηλεκτρονικό υπολογιστή από τους εκπαιδευτικούς που θα διδάξουν στην Α΄Γυμνασίου.
Προσοχή! Ο Διευθυντής θα ενημερώσει τους εκπαιδευτικούς προκειμένου να παραλάβουν την Επιστολή-Κουπόνι που δικαιούνται από τις 01/10/09 έως και τις 08/10/09. Η όλη διαδικασία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τις 9/10/09!

"Διευκρινίζεται ότι ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής που θα χορηγηθεί στους εκπαιδευτικούς, Δημόσιων και Ιδιωτικών Γυμνασίων οι οποίοι διδάσκουν τα μαθήματα που εντάσσονται στην Πράξη «Ψηφιακή Τάξη» στην Α΄ Γυμνασίου, κατά το σχολικό έτος 2009-2010, θα παραμένει στην κατοχή τους".

1 σχόλιο:

Ε. Στάμου είπε...

Είχα την εντύπωση ότι ο υπολογιστής θα παρέμενε στην κατοχή του σχολείου κι όχι του εκπαιδευτικού. Καλό αυτό για όσους πάρουν το κουπόνι.
Η διανομή στους μαθητές άρχισε από χθες αλλά υπάρχουν προβλήματα. Το σχολείο μου π.χ. δεν εμφανίστηκε στη λίστα των σχολείων του νομού και ξέρεις, τα καλά μοντέλα έγιναν ανάρπαστα από την πρώτη μέρα. Τώρα, ό,τι περισσέψει για τους υπόλοιπους.
Εγώ κρατάω τον ενθουσιασμό των μαθητών, που μόνο γι αυτό μιλάνε και θέλω να ελπίζω στο καλύτερο. Ίδωμεν.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails