Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Αποτελέσματα Πιστοποίησης εκπαιδευτικών στην Επιμόρφωση Β΄Επιπέδου

Ανακοινώθηκαν στο πληροφοριακό σύστημα MIS του portal του προγράμματος Επιμόρφωσης Β΄Επιπέδου τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποίησης των συνάδελφων εκπαιδευτικών στην επιμόρφωση Β΄Επιπέδου. Οι συνάδελφοι με τους κωδικούς τους μπορούν να μπουν στο MIS και, αφού επιλέξουν «Διαχείριση Αιτήσεων Πιστοποίησης-> Προβολή αποτελεσμάτων πιστοποίησης», να δει ο καθένας το τελικό αποτέλεσμα της πιστοποίησής του.

Δεν ανακοινώθηκε πουθενά τίποτε σχετικό με τις βεβαιώσεις πιστοποίησης. Περιμένουμε ενημέρωση. Χρησιμοποιήστε και το help desk για να ρωτήσετε σχετικά.

2 σχόλια:

Ε. Στάμου είπε...

Νίκο, συγχαρητήρια στη Μαρία και ...είπαμε. Δεν εμπέδωσες ακόμα τους ρυθμούς του προγράμματος. Μετά από κανένα μήνα ίσως οι βαθμοί και σε κανένα χρόνο οι βεβαιώσεις, όπως εξάλλου και οι δικές μας από το ΠΑΚΕ. Το ευχάριστο είναι ότι πιστοποιήθηκαν όλοι απ` ό,τι φαίνεται. (Οι δικοί μου συνάδελφοι έμαθα όλοι).
Θα έρθεις για την ΠΑΚΟ-πίτα;

Νίκος Καρύδης είπε...

Πρόκειται δηλ. να βγουν και βαθμοί;Κι εδώ στην Κέρκυρα όλοι οι συνάδελφοι πιστοποιήθηκαν επιτυχώς. Συγχαρητήρια (και πάλι) σε όλους!
Αρκεί να υπάρξει συνέχεια, έστω κι ένα μικρό βηματάκι, που θα δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς συναδέλφους ν' αξιοποιήσουν τις ΤΠΕ στην τάξη.Πολύ χάρηκα που συνάδελφοι στη χτεσινή μας επικοινωνία μου έλεγαν πως έκαναν τις πρώτες προσπάθειές τους στις τάξεις τους.Είπαμε paulatim...

Στην πίτα πολύ θα ήθελα να έρθω. Βολεύει όμως μόνο Κυριακή μεσημέρι.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails